3dimenziós számítógépes látványtervek  

Munkánk során legfőbb célunk a minőségi kidolgozás. A munkafolyamat magas szintű szervezettségével és partnereinkkel történő szoros együttműködés útján próbáljuk elérni, hogy megrendelőink célkitűzéseinek maradéktalanul megfelelő látványvilágot alkossunk.

Szolgáltatásaink:

- Építészeti látványtervezés:
épületek, családi házak, társasházak, komplett lakóparkok, ipari- és sportlétesítmények 3d látványtervének készítése, teljes körű környezetmodellezéssel
- Belsőépítészeti látványtervek készítése:
lakóépületek, iroda- és üzlethelyiségek és egyéb létesítmények belső tereinek látványtervezése
- Kapcsolódó szolgáltatások:
Weboldalak készítése és karbantartása domain és tárhely ügyintézéssel.
Interaktív bemutató CD/DVD készítés.
Pprospektusok, szóróanyagok tervezése és kivitelezése.

Áraink:

Látványtervekkel kapcsolatban rendkívül nehéz előre kidolgozott árakat alkalmazni, ugyanis a költségek jelentősen függnek az épület(ek) és a környezet bonyolultságától, összetettségétől. Az is egyedi figyelmet kíván, hogy partnereink az elkészült modellekről készülő képeket milyen felbontásban, az animációt milyen terjedelemben kívánják megrendelni.
Mielőtt konkrét árajánlatot tennénk Önnek, szükségesnek érezzük, hogy alaposan megismerjük elképzeléseit és bemutassuk, hogyan képzeljük mi álmai épületének "életre keltését".
Kérjük, keressen minket elérhetőségeinken, vagy küldje el e-mail címünkre a megtervezendő épület alaprajzát és homlokzati rajzait, vagy építészeti tervek hiányában akár egy vázlatrajzot, amiből kiindulhatunk. Így már a személyes találkozásunk előtt meg tudunk határozni egy viszonylag szűk árkategóriát az Ön látványtervének elkészítési költségéről. Ajánlatunkat természetesen mihamarabb eljuttatjuk Önnek. Bizalmát előre is köszönjük!

 
Valid HTML 4.01 Transitional